Beställ julklapparna i god tid!

Nu är hösten verkligen här – även på Sardinien faktiskt, med riktigt innesittarväder! Och julen närmar sig med stormsteg – jag vet, det är lite för tidigt att prata om den ännu, men vill du beställa ett färdigtryckt anträd är det hög tid att göra det om du ska hinna få det innan jul. Vill du ha ett att fylla i själv är sista beställningsdag måndagen den 11/12 för garanterad leverans inom Sverige, måndag den 4/12 för leverans inom EU, samt måndag 27/11 för leverans till resten av världen.
Färdigtryckta träd att fylla i själv beställer du i min webb-shop på http://geneamurgia.tictail.com

Vill du däremot ha ett ifyllt anträd tryckt på beställning, så har du bara denna veckan på dig! Sista beställning på söndag den 19/11, och då måste jag ha allt ditt material digitalt måndagen den 20/11, och du behöver vara tillgänglig för att läsa korrektur fram till den 26/11 för att du ska kunna få ditt träd färdigtryckt och levererat till dig innan jul.
Ifyllt anträd beställer du på mail anna@geneamurgia.com. Hur de träden ser ut ser du på http://geneamurgia.se/en/bestalla-slakttrad/. Du kan också välja att få de träd som finns i webbshoppen ifyllda och tryckta på beställning, fråga då om pris via mail.

Mina stora kundanpassade träd har längre levereranstid, men är du nyfiken på ett sånt, så tveka inte att höra av dig ändå på anna@geneamurgia.com, för leverans under våren och sommaren 2018. Exempel på kundanpassade träd som jag har målat tidigare kan du se på http://geneamurgia.se/en/tradgalleri/

 

Kommentarer inaktiverade.