Beställa Släktträd

Beställa Släktträd

Min webshop är tyvärr tillfälligt stängd då jag inte hittat någon bra lösning till lager och frakt från Italien. För närvarande trycks alla beställningar on demand och skickas från Sverige. Webshopen med de färdiga 4- och 6-generationsträden, samt barnträden, kommer troligtvis att öppnas upp igen under 2019. Här nedan ser du lite andra modeller som också går att få tryckt på beställning.

När du beställer utanför webshopen ber jag dig maila mig på anna@geneamurgia.se och glöm inte att uppge namn, postadress, mailadress, mobilnummer och antal, samt hur du önskar betala (faktura, PayPal eller kort), så får du en orderbekräftelse med mail. Är det en prisuppgift du vill ha, så får du det också via mail. Saknas något i din förfrågan, så frågar jag, så att jag vet vad jag ska räkna på. 🙂

Alla priser är i Euro och tryck, frakt, emballage och eventuell inramning tillkommer om inget annat anges.

Tryck på beställning – Anträd 4-8 generationer

Begär offert

Detta färdigmålade anträd trycker jag till dig på beställning. Det går att variera från 4 till 8 generationer och där man saknar namn tar jag bort “namnbrickan” så att man ser trädgrenen istället. Om du har din släktforskning i ett släktforskarprogram, så kan du göra en gedcom-export och skicka gedcom-filen till mig, så lägger jag in namnen i trädet. Du kan få trädet tryckt på oljecanvas eller akvarellpapper.

Format: Gen 4-6: 70 x 50 cm eller 100 x 70 cm – Gen 7-8: 100 x 70 cm
Pris: från € 250:- + Tryck, Frakt & Emballage

 

Mellanträd

Begär offert

Några standardiserade varianter av detta mellanträd i 4-5 generationer finns också att beställa. Med plats till upp till 6 barn i första generationen i kronan. Trycks på beställning och kan fås med eller utan en liten illustration i anslutning till stammen.

Format: A2 (420 x 594 mm)
Pris: Från € 500:- (beroende på antal generationer, foton, illustrationer etc.) + Tryck, Frakt & Emballage

 

 

Stort träd

Begär offert

De stora träden brukar ligga i format 70×100 eller större. Dessa träd kostar från € 5.000:- (exklusive tryck och frakt) och uppåt, beroende på hur många generationer, illustrationer och fotografier du vill ha med. Du delar upp betalningen av ditt träd i fem delar: vid beställning, vid första korrektur, vid färdigmålat träd, vid slutkorrektur och vid leverans av din färdiga tavla! Tavlan trycks med UV-beständig färg på artistcanvas eller akvarellpapper och du kan beställa flera exemplar! Tveka inte att höra av dig om du vill veta hur just ditt träd kan se ut, eller om du vill ha ett mer exakt pris.

Du betalar för din tavla i fem delar. Första betalningen sker vid order, sedan vid första korrekturet, när tavlan är färdig att börja målas, vid färdig målning, samt vid slutkorrektur av din färdiga tavla. Ditt släktträd trycks på det material du väljer, och du kan beställa flera exemplar av samma tavla!

Format: från 70 x 100 cm
Pris: från € 5.000:- + Tryck, Frakt & Emballage