Stor unik släkttavla

Stort släktträd

Swedish-Italian MagnoliaLigger släkten dig varmt om hjärtat? Tillhör du de många människor som släktforskar? Eller är du bara intresserad av ditt ursprung?

Jag kan hjälpa dig att sammanställa din släktinformation till en unik släkttavla, att hänga på väggen, i den storlek du önskar! Tänk dig ett vackert handmålat träd, tryckt på väv eller akvarellpapper av hög kvalitet, tillsammans med illustrationer och fotografier från din släkts historia. Tavlan blir ett underbart komplement till din släktsaga, och tas fram unikt för din släkt. Hur vill du att ditt släktträd ska se ut?

En handmålad unik släkttavla

De stora träden brukar ligga i format 70×100 eller större. Dessa träd kostar från 30.000:- (exklusive tryck och frakt) och uppåt, beroende på hur många generationer, illustrationer och fotografier du vill ha med. Du delar upp betalningen av ditt träd i fem delar: vid beställning, vid första korrektur, vid färdigmålat träd, vid slutkorrektur och vid leverans av din färdiga tavla! Din tavla trycks med UV-beständig färg på artistcanvas eller akvarellpapper och du kan beställa flera exemplar till släkten!

Tveka inte att höra av dig om du vill veta hur just ditt träd kan se ut, eller om du vill ha ett mer exakt pris.

Steg-för-steg

Du får via elektroniska korrektur eller pappersutskrifter följa hela arbetets gång: Från digitalskiss, via det handmålade trädet och illustrationerna, till din unika släkttavla, som hela släkten kan få var sitt exemplar av.

Step-by-step

Jag arbetar i nära samarbete med dig och lyssnar på dina synpunkter och idéer tills tavlan blir precis så som du vill ha den. Utifrån dina önskemål utformar jag trädets rotsystem och krona. Har du själv förslag på andra motiv än träd går det också att genomföra.

Fotografier & Illustrationer

Gör ditt handmålade släktträd ännu personligare. Med dina egna fotografier och med illustrationer gjorda speciellt för din släkt, blir tavlan på ditt släktträd något unikt som alla i familjen kan känna att de är en del av! Lägg till foton eller målningar av ditt barndomshem, eller av kyrkan där du döptes. Var där någon som hade ett riktigt spännande yrke? Även släktgården eller Morfars lanthandel kan finnas med. Bara fantasin sätter gränser för vilka bilder du kan lägga till.

Ditt träd kan fortsätta att växa med familjen! Även om du väljer ett enklare träd idag, kan du alltså vidareutveckla det när du vill. T ex om du efter ett par år hittar en ny gren bland dina rötter eller om kusin Lisa har hunnit gifta sig och få barn, så går det att lägga till för en rimlig peng.

Detta handmålade släktträd  – Din unika släkttavla – är en fantastisk gåva till dina nära och kära, och det kan justeras för att passa mottagaren. Kanske hade du kyrkan där dina föräldrar gifte sig på den första tavlan, eftersom det trädet var en gåva till dem på deras bröllopsdag? Till ditt nyfödda barnbarn kan du byta ut illustrationen, så att det blir en bild som bättre passar släktens nya generation. Hela tavlan trycks på canvas eller konstpapper av hög kvalitet och vill du trycka ett exemplar till var och en av dina släktingar som finns med i trädet, får alla en lika vacker släktklenod, men till en bråkdel av priset.