Större uppdatering av hemsidan på gång!

Det sägs ju att “bagarns ungar går hungriga” och “skomakarns ungar går barfota”. Jag skulle vilja påstå att nåt liknande gäller för den grafiska designerns eget marknadsföringsmaterial… 🙂

Under det senaste året har jag fått flera nya kunder, som jag har gjort flyers, posters, mässmaterial, hemsidor, facebooksidor och mycket mer till, genom den andra delen av mitt företag, Murgia Grafica. Tyvärr har jag inte varit lika bra på att uppdatera mitt eget material… 🙂

Men eftersom Släktforskardagarna 2013 närmar sig med stormsteg, inser jag att jag behöver göra något åt detta. 🙂 Så jag hoppas kunna lägga till lite nya bilder och kanske till och med slå ihop både den svenska och den engelska versionen av Genea Murgias hemsida innan dess. Håll utkik! 🙂

Innan jag är klar med den här tvåspråkiga siten så kan du se alla bilder i den tidigare engelska versionen av min hemsida på www.geneamurgia.com.

Ha en toppendag!
/Anna

Kommentarer inaktiverade.