Tillbaka till jobbet!

Så, efter en låååång sommarledighet är det dags att gå tillbaka till jobbet. Jag börjar med att gräva mig neråt i mailhögen – ha tålamod! Har du mailat mig under sommaren, men inte fått svar än, så lovar jag att svara så fort jag kan. 🙂

Första uppgiften på agendan är att ladda upp inför Släktforskardagarna 2014. I år ses vi i Karlstad. Och i år är det också tionde året på rad som Genea Murgia deltarHar du något tips på ett lämpligt 10-års-jubileums erbjudande som jag kan ha så tveka inte att maila mig! 🙂

Jag funderar också på nya ställen och nya länder där jag kan visa upp mina släktträd. Vart tycker du att jag ska åka? Det ska helst vara ett ställe där jag kan kommunicera på svenska, danska/norska, engelska eller italienska. Har du förslag på släktforskarmässor eller liknande aktiviteter världen runt – eller kanske borde jag börja i Europa, 🙂 där mina handmålade släktträd kan vara en välkommen nyhet? 

Kommentarer inaktiverade.